tjek pc Check your device Important Information Guides downloads Links Contact
Ikke supportede browsere

Problem:

Dit operativsystem eller browser er forældet og du kan muligvis ikke logge på netbanken.

Årsag:

Netbanken testes løbende på forskellige browsere i forskellige operativsystemer og Netbanken fungerer på næsten alle mulige kombinationer. Dog er det ikke alle sammensætninger af styresystemer og browsere Netbank kan yde hjælp til problemløsning på.

Ikke supportede browsere:

  Internet Explorer 10 eller ældre
 • Det anbefales ikke at Internet Explorer 10, eller ældre, benyttes til at tilgå netbanken da disse browserversioner kan indeholde sikkerhedshuller. Nyeste version af Internet Explorer kan hentes på Microsofts websted
 • NB! Erhvervsbrugere undtaget!

  Firefox (ældre end seneste version)
 • Det anbefales ikke at benytte Firefox der er ældre end seneste version, da disse versioner kan give problemer. Vi anbefaler at man løbende opdaterer Firefox, enten via den indbyggede auto-opdatering eller via Firefox websted.

  Google Chrome (ældre end seneste version)
 • Det anbefales ikke at benytte Google Chrome der er ældre end den seneste version, da denne disse versioner kan give problemer. Vi anbefaler at man løbende opdaterer Google Chrome, enten via den indbyggede auto-opdatering eller via Google Chromes websted.

  Safari (på Windows-baserede styresystemer)
 • Netbanken virker muligvis med Safari til Windows, men det er ikke testet og Netbank Support kan ikke tilbyde support, hverken pr. telefon eller mail, i forbindelse med brug af Netbanken på Safari til Windows.

  Safari 12.x eller ældre
 • Netbanken anbefales ikke med Safari 12.x eller ældre, du skal opdatere din browser via softwareopdatering i æblemenuen Kontakt Apple for support vedrørende opdatering af browser eller køb af nyere version af styresytemet OS X.

  Opera
 • Netbanken virker muligvis med Opera, men det er ikke testet og Netbank Support kan ikke tilbyde support, hverken pr. telefon eller mail, i forbindelse med brug af Netbanken på Opera.

  Andre browsere
 • Vi tester løbende netbanken på mange forskellige kombinationer af styresystemer og browsere, og så længe din browser kan håndtere JavaScript samt vise sikre websider, bør netbanken virke, men vi kan desværre ikke tilbyde hjælp til alle browsere.

  Browsere i beta, release candidate, release preview versioner eller lignende
 • Vi kan desværre ikke tilbyde hjælp til browsere i prøve/test versioner.

Tilføjelsesprogrammer til browsere:

  Tilføjelsesprogrammer kan skabe problemer på netbanken
 • Det er muligt at installere tilføjelsesprogrammer til din browser. Disse kan fx blokere reklamer på hjemmesider eller vise et websteds trackere. Disse programmer kan give problemer på netbanken, da NemID programmet fra et andet domæne end netbankens server. Vi kan desværre ikke vejlede eller hjælpe, hvis disse programmer skaber problemer. Vi anbefaler at disse tilføjelsesprogrammer deaktiveres ved brug af netbanken, eller at der benyttes en browser uden tilføjelsesprogrammer.

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du ønsker noget uddybet, klik på Kontakt øverst på siden for at se dine muligheder.